GASTOZOVA NAJVEĆA LJUBAV ŽIVOTA: Ovako danas izgleda Marija zbog koje je izgubio glavu. Ponovo joj slao poruke na tviteru, ali ostala je nema na njega (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz učestvuje u rijalitiju Parovi već nekoliko godina sa kratkim pauzama.

Od starta ovog rijalitija njegov život se promenio iz korena. Ovaj dečko, koji je dugo godina živeo u Parizu, od anonimnog blogera postaje rijaliti pobednik. Njegove veze sa raznim starletama počele su da ispunjavaju stupce žute štampe.

Ipak, jedna devojka ostaje zauvek u njegovo srcu i nju nikada neće zaboraviti.

Njegova najveća ljubav pre rijalitija, Marija, napustila ga je neposredno pred njegov prvi ulazak u vilu Parova. Onda se Gastoz muvao sa mnogim starletama, da bi svoj rijaliti rad krunisao dugom vezom sa Zoricom Dukić. Marija je od tada zaboravila Gastoza, ali je Gastoz i dalje spominje.

“Vrlo često je spomene, dok u kafanama naručuje pesme koje ga podsećaju na nju. Oni su se dugo zabavljali, dok je Marija bila omiljena snajka Gastozove majke. To je takođe jedan od presudnih faktora zašto se još uvek seća Marije”, govori nam izvor blizak prijatelj Nenada Marinkovića i dodaje: “Par puta je pokušao da dođe do nje i slao joj je poruke preko interneta. Ništa nije uspevalo. Ona je ostala nema”

Pogledajte kako danas izgleda Marija, Gastozova najveća ljubav.

Sigurno je lepša od Zorice Đukić, pleni nekom harizmom i unutrašnjom lepoto

 

 

 

Eh Nenade, i zaslužuješ da patiš za ovakvom devojkom.

Leave a Reply