Ovo su prave žene naših 5 najkul glumaca: I bez hirurga su 3x lepše od svih cica koje su Koja i Bjela smuvali na filmu! (FOTO)

Njihove muževe svakodnevno gledamo na malim ekranima i oduševljavamo se njihovom glumačkom talentu, ali sad kad smo im napokon videli žene, koje sebično kriju, izvinjavamo im se, ali rado bismo ih menjali za njih!
foto: Kurir
foto: Kurir

Kada pogledamo supruge naših najpoznatijih glumaca, čuvena izreka da “iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena” automatski se menja i prelazi i novu: “Iza svakog uspešnog srpskog glumca, krije se prelepa žena“.

 

Naime, pre nekoliko dana, glumac Nikola Kojo pojavio se na premijeri filma “Stado” u društvu svoje prelepe supruge Aleksandre.

 

 

Aleksandra Đurić

 

Kojina Aleksandra retko se eksponira u javnosti, a kada smo je videli postalo je i jasno zašto je to tako. Kojo je verovatno čuva kao malo vode na dlanu, zaštićenu od nezasitih pogleda.

 

foto: Kurir

 

Aleksandru pamtimo iz spota za numeru “Moja Draga” Zdravka Čolića, a par godina nakon pojavljivanja u njemu, ova lepotica se udala za Koju i potpuno povukla u ilegalu.

 

Maja Bjelogrlić

 

Po istom šablonu, i slavni Dragan Bjelogrlić se sa suprugom Majom retko kada pojavljuje na javnim dešavanjima.

 

Porodičnu intimu vešto godinama skriva od očiju javnosti, a naročito štiti ćerku Miu koja je, na svoju mamu, izrasla u pravu lepoticu.

 

foto: Marina Lopičić

Dragan i Maja u braku su već više od 20 godina, a povremene medijske spekulacije o glumčevim aferama nikada nisu želeli da komentarišu, jer, pretpostavljamo, svi ti navodi nemaju veze sa životom.

 

foto: Nebojša Mandić

Ali stanite, tek smo počeli sa iskopavanjem blaga naših glumaca…

 

Ljiljana Đuričko

 

I Nikola Đuričko je na premijeri filma “Stado” prošetao svoju lepu ženu Ljiljanu, ponosno je držeći za ruku.

 

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Ljiljana je filmski producent, pa se romansa između Nikole i nje rodila na radnom mestu, tačnije na snimanju filma “Pljačka trećeg rajha”.

Ljiljana i Nikola krunisali su svoju ljubav brakom koji su sklopili 2002. godine, a par je nakon toga dobio i dvoje prelepe dečice – ćerku Nađu i sina Đorđa.

Zorana Kičić

 

Glumac Gordan Kičić uplovio je u bračne vode 2007. godine, a dama koja je osvojila njegovo srce podarila mu je dve ćerkice.

 

foto: Story

Kičići svoju intimu takođe brižno čuvaju od medija, ali svoju sreći nisu mogli da sakriju pre tačno dve godine, kada su po drugi put postali roditelji.

 

Irina Dečermić

 

Supruga Gorana Šušljika, za razliku od gore pomenutih dama, javna je ličnost, tačnije poznata pijanistkinja.

 

Svog izabranika osvojila je svojim neverovatnim darom, ali i prirodnom lepotom, koja prosto pleni.

 

foto: Printscreen/Youtube/Opera & Theatre Madlenianum

 

 

(Espreso.rs)

Leave a Reply