ISPOVEST: Šta mogu kad je volim, a kažu da sam papučar!

Kažu da sam papučar jer obožavam moju suprugu… Toliko je volim da i nakon skoro 10 godina braka, ne mogu da zaspim ako žena nije sa mnom u krevetu. Prosto sam navikao da je tu pored mene, da je držim za ruku, da slušam kako diše, a kad nije tu ja jednostavno ne mogu da spavam i samo o njoj razmišljam. SINOĆ SAM SE PROBUDIO OKO 4 SATA UJUTRO, VRUĆINA MI NIJE DALA MIRA I SHVATIO SAM DA MOJA SUPRUGA NIJE PORED MENE…

Ustao sam da vidim gdje je i šta radi u to doba i čim sam izašao iz spavaće sobe, začuo sam je kako uzdiše u kupatilu, pomislio sam da joj nije dobro, da povraća, ali ubrzo sam shvatio da su to zvukovi koje moja supruga proizvodi dok radimo ONE STVARI… Prišao sam kupailu koje je bilo zaključano, a kada sam pogledao kroz ključaonicu vidio sam moju suprugu kako se zadovoljava sa krastavcom dok u drugoj ruci drži mobitel i vjerovatno gleda neke VRELE klipove.

Možda bi nekome muškarcu ovo što sam ja doživio i smetalo, možda bi neko bio ljubomoran, smatrao se prevarenim, ali meni ne smeta. Polako sam se vratio u spavaću gdje sam je skoro sat vremena čakao prije nego se vratila. Kada je legla uhvatio sam je za ruku i bezbrižno zaspao!

VICEVI:

Mujo i Fata imali puno djece, ali su već svi bili odrasli. Jedan dan, pitali oni Muju mogu li oni dobiti brata. – Zašto, – upita Mujo. – Da se igramo sa njim, – odgovoriše djeca. Mujo i Fata ispunili djeci želju, i dijete postade ubrzo razonoda za sve. Međutim jedan dan utrčaše djeca u kuću plačući: – Babo, upao mali u bunar kada smo se igrali!! – E jebi ga, jes’ vam dugo i trajo- odgovori hladno Mujo.

Muji dosadno, nema šta gledati na TV, pa odluči se za DVD. A njegova Fata u kuhinji sprema ručak. Gleda Mujo DVD kad odjednom počinje da se dere: NEEEEE, BUDALOOO!!! ŠTA RADIŠŠŠŠ!!! Dolazi Fata iz kuhinje i pita ga: Šta je bilo dragi, sto se dereš? Mujo joj tužno kaže: Ma bona Fato, gledam naše vjenčanje..

Dodatni kutak zabave:

Leave a Reply