RADA MANOJLOVIĆ UHVAĆENA U STRASTI SA POZNATIM HARMONIKAŠEM: Haris se ranije vratio sa nastupa iz Tuzle i doživeo ŠOK kad je ušao u zajednički stan

Rada Manojlović uhvaćena u prevari!

Dosta dugo se pričalo o njenoj tajnoj vezi sa poznatim harmonikašem Acom Sofronijevićem, o čemui je već prenosila Paparazzo potera.

Ovaj put došlo je do kraja.

Naime, Haris je to veče nastupao u Tuzli, jednom elitnom klubu. Desio se jedan veliki peh, pa je nestalo struje i popravka nije bila moguća. Zato, Haris je uzeo novac od vlasnika diskoteke po prethodnom dogovoru i brže bolje krenuo put Beograda kako bi stigao da iznenadi Radu ranijim dolaskom kući.

Ono što se dalje priča po beogradskim ulicama, Haris je prarkirao svoj skupoceni BMW, i kroz garažu krenuo do njihovog zajedničkog stana, tako da Rada nije mogla nikako da ga vidi putem sigurnosnih kamera.

Sam ulazak u kuću je bio šokantan za Harisa. Rada je bila samo u donjem vešu, dok je Aca Sofronijević sedeo polu go na njihovom kauču.

Haris nikako ne deluje kao neki agresivan tip, tako da je ova situacija prošla bez nekih pretnji i svađe. Samo se okrenuo i otišao da spava kod svog najboljeg druga.

Takođe se priča kako je Haris oprostio ovu prevaru Radi.

Oprostio, po ko zna koji put…

Leave a Reply