Muškarci su otkrili po čemu je vrhunski s3ks drugačiji od prosečnog.. I gledajte samo treću, sedmu i osmu stavku – u njima je ključ vatrenih noći!

S3ks je kao pica – čak i kad je loša, svejedno je dobra… Ili ipak nije tako? Ali, muškarci su priznali da postoje određene stvari koje razliku sjajan od tek prosečnog s3ksa!

1. Hemija

Ok, zvuči kao kliše i nešto što se podrazumeva, ali ovo je ubedljivo najvažniji aspekt odličnog s3ksa. Morate se u to dati celi. Morate to jaaaako želeti. S3ks bez hemije je kao da jedete gomilu belog hleba za ručak – zadovoljićete fiziološku potrebu za hranom, ali neće vam predstavljati lični, neviđeni užitak.

2. Samopouzdanje

S3ks je neprijatan samo ako mu dopuštate da to bude. Iako intimno druženje dvoje ljudi ima puno potencijala da se pretvori u polje neprijatnosti, osoba koja je sigurna u sebe i kojoj nije neugodno ni zbog čega što se može dogoditi je osoba s kojom želite da budete.

Ona osoba kojoj nije neugodno zbog svih zvukova koja vaša tela proizvode i kojoj nije nelagodno zbog svih prisutnih telesnih tečnosti, e to je osoba s kojom želite s3ks.

3. Osećaj da je vašem partneru zaista stalo do vašeg užitka

Svako od nas može shvatiti kada partner nije potpuno predan našem užitku. Ako se neko ponaša kao da ništa naročito ne dobija iz toga, to je automatski ubica užitka. Ali ako su oba partnera entuzijastični i zaista se trude da zadovolje ono drugo, već samo to može biti dovoljno da s3ks bude odličan, bez obzira na prethodno iskustvo i tehniku.

4. Predigra

Za neke ljude, puno je važnije putovanje od samog dolaska na destinaciju. Obično, putovanje podrazumeva turneju oralnog s3ksa. Što duže se uzbuđujete i što je duže iščekivanje, svaki trenutak bliži s3ksu bio bi sličniji iščekivanju vulkanske erupcije, osim što je kod seksa lava nešto što vas ne ubije. Štaviše, ona je nešto što vam čak i koristi zdravlju.

5. Isprobavanje novih iskustava

Ovo se neće dogoditi svaki put kada imate s3ks, ali svaki put kada partnera zavedete nečim drugačijim, to je odličan seks. Bilo da se zajedno odlučite na nešto novo ili se jedan od partnera odluči na faktor iznenađenja, seksi novotarije su jako veliki plus.

6. Partner koji vas uzbuđuje

Ne, ovo nije isto što i privlačna osoba. Ta privlačnost bi trebala da postoji bez potrebe da se nešto kaže, ali i na fizičkom nivou.

7. Životinjska p0žuda

Umesto prihvatanja zabave, neugodnosti, nereda i svih čudnih zvukova i mirisa, ponekad je divno doživeti osećaj da su vaša tela stvorena samo da jedno drugo zadovoljite i strastveno uživate u s3ksu. U pitanju je gotovo filmski s3ks – senzualan, prelep, opušten. To je onaj s3ks koji bi osobi koja bi eventualno naletela na vas i videla da imate s3ks postavila pitanje ” da li sam ja to zapravo sve vreme radila pogrešno”.

8. Opuštenost

Bilo da ste se tek upoznali ili da ste zajedno već godinama, shvatanje međusobnih potreba, opuštenost i jednostavnost komuniciranja o preferencijama imaju ogromnu ulogu u kvalitetu s3ksa. Naravno da je ponekad potrebna pokoje upustvo i savet, ali najbolji s3ks je onaj koji je spontan, prirodan i opušten.

blic zena

Leave a Reply