Ceca lajkala status protiv Karleuse-, a u znak podrške Teodori! JK poručila: Mucenice

Kada je nedavno prokomentarisala Anastasijinu pjesmu, Jelena Karleuša je dodala i to kako Ražnatovićeva sada može prestati lajkati njene hejt stranice, ali izgleda da to ne radi samo ona, već i njena majka.

Jelena Karleuša je ogorčena na rijaliti zvijezde, a nerijetko tokom trajanja Zadruge, projekat Željka Mitrovića je okarakterisala kao nešto što loše utiče na narodne mase i da se time zatupljuju ljudi. Posebno je izrevoltirana time što su pojedini rijaliti takmičari odlučili da se upuste u muzičke vode, pa za razliku od njene rivalke Cece Ražnatović nije imala riječi hvale za Kiju Kockar kojoj je folk zvijezda poslala haljinu, a jednom prilikom je prokometarisala i Teodoru Džehverović.

“Ima i ova mala Teodora… Dzfgksxkdkd nešto. Nju sam zapazila. Dobar potencijal. Ali za velike stvari mora da nađe svoj pečat. Ne da bude mala JK, ma kako meni to slatko bilo. Biti svoj, kao Milica P… u tome je caka”, napisala je Karleuša na Tviteru, alaudirajući na to da Teodora nije stvorila svoje “ja”.

Inače, Teodori su u komentarima na Instagramu često skretali pažnju na to što podsjeća na JK. Džehverovićevoj se komentar iskusnije koleginice očito nije dopao, pa je u emisiji ‘Zadruga – narod pita’ zahvalila Ceci na podršci koju je dobila nakon rijalitija. Naime, voditelj je otkrio kako je Ceca poslala poruku podrške Teodori, a da sve bude zanimljivije, Ražnatovićeva je sada otvoreno lajkala hejt status o rivalki Jeleni Karleuši.

Iako vješto izbjegava da komentariše Jelenu, Ceci se tu i tamo omakne, ali ne komentar, nego hejt u vidu lajkanja statusa protiv nje. Naime, na jednoj Instagram stranici je osvanuo status kojim se podržava Teodora Džehverović, omalovažava JK, a koji je pored same učesnice Zadruge, lajkala i sama Ceca Ražnatović:

Iako smo očekivali opširniji komentar Jelene Karleuše, kada smo je kontaktirali, bila je kratka, ali brutalna:

– “Pa zar treba za te mučenice komentar?” – rekla je Jelena Karleuša za Ekskluziva.ba portal.

U kojem smjeru će nas ova priča odvesti, ostaje da vidimo u narednim danima.

ekskluziva.ba

Leave a Reply