KOME DO SADA NIJE BILO JASNO: Evo razloga zašto je Ceca MORALA da podrži Kiju Kockar tokom takmičenja Zadruga!

Pojedini gledaoci Zadruge i dalje veruju kako je dosta stvari namešteno, zbog nerealnih situacija u kojima su se našli učesnici rijalitija.

U medijima je procurela vest kako je Milica Mitrović raznim postupcima nameštala pobedu ka Kiji, a njenim favorizovanjem i spinovanjem uticala na to da gledaoci steknun ovakav utisak o čitavom ljubavnom trouglu.

Pošto je i sama bila prevarena žena, Kija se izuzetno dopala Milici, pa je ova sve učinila kako bi navukla gledaoce na njenu stranu.

S tim u vezi se u celu priču uključila i Ceca Ražnatović, nekada bliska kućna prijateljica sa Anabelom Atijas. Njihove ćerke su bile najbolje drugarice, dok se nisu posvađale zbog jednog mladića, o čemu je Luna i govorila u rijalitiju.

I zato je Ceca bila idealna za jednu malu psihološku igru. Pred sam kraj Zadruge, tokom Superfinala, pojavila se vest kako Ceca šalje haljinu za Kiji Kockar za finalno veče.

Naravno, Ceca nikada nije gledala rijaliti, a o svemu se informisala samo iz medija. Ovu priču nam potvrđije i njen blizak prijatelj koji govori kako je Milica nazvala Cecu i zamolila da učini veliku stvar televiziji Pink. Ceca je bila dosta dužna porodici Mitrović, koja je uticala na to da ona dobije samo nanogicu tokom sudskog procesa, a i uvek su bili tu kada joj je bila potrebna pomoć.

Ni jednu molbu sa njihove strane nije mogla da odbije, pa se tako njeno ime našlo uz Kiju Kockar. Naravno, Svetlanu nije bilo briga šta će reći Anabela, jer se sa njom i družila samo zbog njenih ćerki.

Na ovaj način se dosta uticalo na mišljenje gledalaca rijalitija o Kiji Kockar, a stvorilo se još negativne pažnje upućenoj ka Luni Đogani. Jer, ako te ovako prevarila majka tvoje nekadašnje najbolje drugarice, onda…

Leave a Reply