NOVI SKANDAL NATO LOBISTE: Nastavlja rat sa Noletom i poručuje mu da se nosi u 3 lepe PM

Jelena Milić, direktorka organizacije CEAS (Centar za Evro-Atlantske studije), uputila je srpskom teniseru Novaku Đokoviću preko društvenih mreža neprimerene reči.

Milić je na Fejsbuku i Tviteru napisala “Idi Nole u 3 LPM”.

Kao što je poznato, Jelena Milić je jedna od najvatrenijih fanova najboljeg tenisera sveta. Po svemu sudeći, nije joj se svidelo to što Novak nije glatko dobio svoj meč, pa je imala svojevrstan komentar na društvenim mrežama.

Nije najjjasniji razlog zbog kok je Jelena Milić uputila ovu vrstu poruke najboljem teniseru sveta, ali joj je zasmetalo to što Novak nije ranije završio meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Britanca slovenačkog porekla Aljaža Bedenea, ili joj smetaju uspesi prvog reketa sveta.

Milić je u svojoj objavi na Tviteru označila zvanički Tviter nalog Novaka Đokovića, što govori da joj je stalo da najbolji teniser sveta pročita njenu poruku.

U svakom slučaju, njena poruka žestoko je iznervirala navijače Novaka Đokovića.

Novakovi fanovi pitali su čemu takav prostakluk, tražili da objasni zašto to radi, a bilo je i onih koji su je terali na isto mesto gde je ona oterala Novaka Đokovića.

Zanimljivo je da je Jelena Milić neprimerenu poruku Đokoviću ponovila i u toku jutra, i to na svojim zvaničnim profilima na Fejsbuku i na Tviteru.

Leave a Reply