Skupio je 161 ciglu i onda je počeo da ih reda: Napravio je nešto što će mu zauvijek trajati, a vama će se svidjeti (video)

Za vrijeme lijepih dana svako od nas želi da provodi dane u prirodi sa svojim najmilijima. Uglavnom, tada napravio roštilj i uživamo u prijatnoj atmosferi, nema bolje opcije, nego da napravimo večeru na roštilju, da po kuhinje ne pravimo haos.

Dobro će doći roštilj kako za pripremu razne vrste mesa, tako da pripremimo neko povrće koje nam se nalazi na dohvatu ruke u tom momentu. Ako ne želite da trošite svoj novac na kupovinu roštilja, koji će nakon nekog vremena početi da rđa, nećemo ga moći koristiti, najbolje će biti rješenje da ga sami napravite po svojoj volje, barem ćete znati da će vam koristiti uvijek. Veoma lako je napraviti roštilj, on će vam uvijek dobro doći.

Materijal koji vam je potreban:

– cement, cigla, metalna podloga i rešetka za roštilj

Sve potrebne materijale ćete lako nabaviti, a prije nego počnete sa gradnjom, sebi neko lijepo mjesto odredite, na kojem ćete roštilj imati, on će zauvijek tu i ostati.

Sada dobro obratite pažnju da vam prostor bude dovoljan između dva zida, kako biste mogli postaviti metalnu rešetku za roštilj, a u narednom video zapisu će vam biti sve objašnjeno na koji način ćete izgraditi roštilj:

Je li tako, nema ništa bolje nego da roštiljate sami i da uživate, zar to nije bajno i sjajno, ne predstavlja vam problem okupiti svoje drušvo kako biste uživali i bili sretni dok se provodite sa vama dragim ljudima.

Ukoliko imate nešto i vi zanimljivo i korisno za nas, pošaljite nam, a mi ćemo veoma rado to obraditi, hvala vam što nas pratite.

Izvor: nostalgicno.info

Leave a Reply