Ispovjest: Kada sam otisla u toalet da piskim,srela sam jednog gospodina odelu za svoje godina lep,zaustavio me..

Bio mi je rodjendan i decko me je odveo na veceru.Bilo je lepo, vecerali smo, smejali se i uzivali u nasim trenucima kao i obicno. Dosao je trenutak kada je decko ustao i otisao do konobara da plati nas racun. Konobar mu je samo rekao: “Sve je sredjeno”. U tom trenutku u kafani nikoga nismo znali.

Kada sam otisla u toalet da piskim, srela sam jednog gospodina odelu za svoje godina lep, zaustavio me da mi kaze da sam mnogo lepa devojka i predstavio se,i rekao da nas on castio vecerom zahvalila sam se na tome i onda smo razmenili brojeve i fb profile.Kada sam stigla kuci, istusirala se… legla, usla na fejs i vidim da me dodao za prijatelja.

Prihvatila sam ga, krenuo da mi pise poruke sve super dok nije posao sliku peni*a tad me razocarao odmah sam ga blokirala. Ispricala sam decku celu istinu decko je krenuo da se dere na mene kako sam to mogla da precutim i kako smem da se upoznajem sa drugom muskarcima. Samo sam htela da ispadnem fina nisam imala nameru da prevarim decka. Ne verujem kakvi ljudi postoje.

Dodatni kutak zabave:

Leave a Reply