Srbi su gledali tv samo zbog nje! Bila je “majka priroda”, a danas nekada najlepša devojka izgleda ovako!

Ipak nije bilo sve prirodno na njoj, ali svakako je bila jedna od najlepših devojaka

Sredinom dvehiljaditih emitovala se emiija zabavnog karaktera ĆAO DARVINE. Voditelji ove jako gledane emisije su bili dobro uigran tandem Ognjen Amidzić i pokojni glumac Marinko Madžgalj. Ali, većina muškaraca je emisiju gledala zbog Milice Nastić.

Ova prirodna lepotica je u emisiji imala ulogu MAJKE PRIRODE, a taj nadimak joj je i do danas ostao, iako se udala za fudbalera Ivana Obradovića sa kojim ima i sina.

Ona nije progovarala, imala je samo jednu funkciju u emisiji – da bude lepa!

Jednom prilikom Nataša Šavija ispričala je kako je Adem Ljajić ostavio baš zbog Milice Nastić:

– Adem mi je slomio srce. Ostavio me je zbog milice Nastić. Bio je u paralelnoj vezi sa mnom i sa njom. Javnost zna da je ona manekenka i “Majka priroda” koja je sada udata. Inače ja sam se sa Ademom viđala dva meseca, a kasnije kad me je ostavio, saznala sam da ima devojku i da se viđao i sa mnom, a to je bila Milica – ispričala je Šavija.Milica je inače uvek volela poznate frajere, pre nego što je postala “Majka priroda” u javnosti se pojavljivala kao mis Beograda, ali i kao devojka Nikole Rokvića.

Nekoliko godina kasnije zaposlila se na TV Pink kao organizatorka i ušla je i na “Farmu”. Tada se zabavljala sa fudbalerom OFK Beograda Stojanom Šarcem, ali ni to nije potrajalo.

(Espreso.rs)

Leave a Reply