Ispovest: Moja je mama mlađa od tate 13 godina

Moja je mama mlađa od tate 13 godina. Na početku veze, njeni roditelji su je se odrekli jer je tata bio samo vozač autobusa. Imali su super brak do prije mjesec dana, kada je tata mami nakon što je došla sa posla, saopštio da ju je prevario! Ona ga je izbacila iz kuće, a ja sam ostao da živim sa njom. Juče je tata došao da me vodi na kontrolu kod doktora i ja sam mu rekao da ode u maminu sobu da uzme knjižicu. Pošto ga dugo nije bilo, otišao sam da vidim gdje je. Sjedio je na njihovom bračnom krevetu i plakao kao malo dijete.

Procitajte dodatnu ispovjest:

Žena razmišlja da ostavi sina jer je to tražio njezin budući muž, a brine je kako će to podnijeti njezini bolesni roditelji.

“Draga Wendy, dečko me zaprosio. Ja imam sina iz prvog braka, a skrbništvo dijelim sa svojim bivšim suprugom. Moj dečko također ima kćer iz prvog braka, ali je ne viđa.

Odmah mi je rekao da neće prihvatiti mog sina i da ga trebam ostaviti kada se vjenčamo”, započela je nepoznata žena svoju ispovijest.

“Odlučila sam ga ostaviti”, kaže ona mrtva hladna, ali ima tu par problema.

“Ostavit ću ga kad se vjenčamo, ali moj zaručnik želi da to napravim odmah. Međutim, ne znam kako to reći svojim roditeljima koji jako vole unuka.

Oboje su bolesni, otac mi ima rak, a majka je depresivna. Bojim se da bi ih to moglo jako pogoditi”, zabrinula se gospođa i tražila savjet od izvjesne Wendy.

Wendy joj je kratko napisala:

“Ostavit ćeš sina zbog monstruma koji ne viđa svoju vlastitu kćer? Jesi li toliko očajna za mužem pa ćeš pristati na sve? Potraži pomoć psihologa i psihijatra i srami se”, napisala joj je Wendy.

Leave a Reply