Sav u modricama i zavojima: Pretučen naš poznati voditelj! (FOTO)

Glumac i voditelj šokirao je sve svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom koja otkriva da je učestvovao u tuči

Glumac i voditelj Dragan Marinković, poznatiji kao Maca, šokirao je sve svoje pratioce na društvenim mrežama kada je postavio fotografiju na kojoj je sav u modricama i zavojima.

Svi su odmah pomislili da je pretučen, međutim, to nije bio slučaj. On je u stvari bio maskiran za potrebe serije u kojoj glumi. Posle brojnih komentara, u kojima su ga ljudi ispitivali šta se dogodilo, on je objasnio da se tako maskirao kako bi odglumio ulogu i da ništa nije kako deluje na fotografiji.

Maca je još jednom uspeo da nasamari svoje prijatelje i poznanike ovom fotografijom. Koja će njegova sledeća pošalica biti, ostaje još da vidimo.

Dragan Marinkovic Maca je rodjen 17. marta 1968 godine u Sarajevu. Pored glume, kako na pozoristu, tako i na filmu, Maca se pokazao i kao veoma dobar voditelj. Ucestvovao je u prvoj sezoni Velikog Brata VIP i Farme 2010 godine. Takodje je jos jednom ucestvovao u Velikom Bratu – Sve zvezde. Prosle godine Maca je otvorio buregdzinicu “Burek.ba” u ulici Milosa Pocerca u Beogradu.

Leave a Reply