Ispovijest Dana: Nevinost sam izgubila sa samo 19 godina i to sa komšijom koji je imao skoro 40. Evo kako sam ga ja….

U krevetu sam prava luđakinja … nevinost sam izgubila sa samo 19 godina i to sa komšijom koji je imao skoro 40. Prije dvije godine sam se udala i naravno vjerna bila bukvalno 24 sata. Na medenom mjesecu odma drugi dan sam spavala sa nekim francuzom… ludilo koliko je obdaren, ali nebitno… Danas sam pozvala najboljeg prijatelja mog muža da dođe do nas, odnosno mene obzirom da je muž bio na poslu.

“Puklo” me i željela sam samo njega. Tako nakon nekih pola sata došao je ne znajući da sam sama i koja mi je namjera. Inače je onako malo stidan i kada je shvatio da sam sama baš se unervozio. Otišla sam u spvaću sobu, raspremila se i tada ga pozvala kao da mi nešto pomogne… Nakon par sekudi ušao je u sobu i kada me vido totalno se pogubio, rekla sam mu da želim da prevarim muža sa njim, a on je tada samo bez i jedne riječi izašao iz sobe i krenuo da “bježi”.

Međutim nije imao kuda… 10. sprat, vrata zaključana, ključ “na sigurnom”. Polako sam laganim korakom krenula za njim i na hodniku mu sve detaljno objasnila… konkretno… “opalila” sam sebi dva šamara dako jako da mi se lice u sekundi zacrvenilo, a onda mu rekla da ću početi vikati pomoć i da će cijela zgrada znati da me zlosavlja ukoliko mi ne kaže DA.

Tada sam ga pitala: “Želiš li me PIP?” a on je bez oklijevanja rekao DA… Uništila sam ga… prije nego smo počeli natjerala sam ga da popije i jednu za potenciju… skoro 3 sata jasan se lomio… milila sAm dA će da umre, sreća nije. Sutra ga opet zovem da dođe, baš mi je bilo zabavno, neka posebna energija… imam 25 godina i već sam 10 godina “aktivna” ali ovako nešto nisam još osjetila, čak ni sa francuzom na medenom mjecu iako je tada voljeni muž “čvrsto” spavao na srugoj strani kreveta…

izvor: centralno.info

Leave a Reply