ISPOVIJEST ŽIG0LA IZ ŠIBENIKA: “Stariji muškarci mi plaćaju da spavam s njihovim ženama, ljeti dnevno zaradim više od…”!

Još živim s roditeljima. Nikad me nisu pitali otkud mi novac jer sam se bavio modelingom pa misle da to još radim. Najviše volim vikend provode na jahtama ili u vilama na obali, odradim dva-tri dana pa cijeli tjedan odmaram”, iskren je 22-godišnji Šibenčanin Frano, koji se bavi muškom prostitucijom.

Visok je i preplanuo, pravilnih crta lica i punih usana. Nije pretjerano mišićav, na prvu više izgleda kao umjetnički tip.

Na jahtama je, objašnjava nam, uvijek pregršt alkohola, droge i razvratne zabave, a to mu se sviđa. Slobodan je, voli seks i svakakve eksperimente. Jedini uvjet mu je da je odnos heteroseksualan.

Sebe ne voli nazivati muškom prostitutkom, a i na moje spominjanje riječi žigolo nije presretan. Kaže da on samo zadovoljava one koji to žele, a za to je i dodatno plaćen.

Dok priča, iznimno je pristojan i elokventan. Odaje dojam mladića kakvog bi bez problema mogli dovesti roditeljima na upoznavanje.

“Zabavljam žene, najčešće udane iznad 40 godina. Muževi su im dosadili pa traže avanture i uzbuđenja. Ponekad mi se javljaju i stariji muškarci koji me angažiraju za svoje supruge. Nekad požele gledati, a nekad samo snimaju pa valjda gledaju kasnije. S takvima je zapravo jako jednostavno i nikad nisam imao problema. Dogovorimo se na brzinu, a nakon obavljenog posla odmah plate bez puno razgovora. I svi smo sretni i zadovoljni”, priča nam Frano.

Na prvom ‘zadatku’ je zadovoljio dvije žene

U taj svijet je ušao slučajno prošlog ljeta kad mu se povjerio prijatelj koji se time bavio. Pozvao ga je tad na djevojačku zabavu koju je organizirala jedna bogata pripadnica splitske mladeži. Željela je dvojicu zgodnih mladića. I dobila ih je.

Prvo su plesali, popili i zabavljali se, a onda su ga dvije mlade žene odvukle u spavaću sobu. Zadovoljio je obje, čak je i prilično uživao. Iduće jutro prijatelj mu je uz kavu dao 500 kuna.

Bio sam u šoku. Iskreno, to bih s guštom napravio i da nisam dobio novac. Onda me to počelo kopkati pa sam ostavio oglas na nekakvoj stranici za dejtanje. Ionako nisam imao pametnija posla.

Već za koji dan bio je u krevetu s 35-godišnjom Hrvaticom, koja godinama živi u Njemačkoj, a na Jadranu ima vikendicu. Rastavljena je i želi samo seks bez obaveza. S njom se već dogovorio za susret i ove godine. Stiže u kolovozu.

Kad mu se žene jave na oglas prvo traže opis njegovog izgleda. Neke žele i sliku ‘alatke’. Čuo je za ružne priče ženskih prostitutki koje klijenti traže svakakve perverzije, primjerice bičevanje ili uriniranje po njima. Žene su, kaže, puno jednostavnije. Većina ih, unatoč tome što mu plaćaju, želi i nježnost. On već sad može na brzinu ‘skenirati’ njihove želje pa radi po osjećaju. Oralni seks rijetko koja odbija, objašnjava mi stručno.

Strankinje su otvorenije od Hrvatica

Osim preko oglasa, klijentice ponekad nalazi u klubovima. Najčešće su to strankinje u manjim skupinama pa im se diskretno ponudi. One su otvorenije od Hrvatica. Lako ih se zaintrigira. Još je tu ljeto, malo alkohola… Većinom ga povedu k sebi u smještaj, a ima dogovoren i ‘stan za posebne prilike’ kod poznanika.

Prisjeća se lipanjske večeri s dvije mlađe Britanke, bile su u ranim dvadesetima. Tako mlade inače ne traže usluge žigola, ali njima se to očito učinilo ludo zabavno.

Bilo je jasno da su previše popile i da se nikad nisu seksale u troje. Bile su pomalo nespretne, ali čak i slatke. Na kraju je seks bio lud. Stalno su tražile još.

Nema nikakvih emocija prema klijenticama. Shvaća to isključivo kao posao koji mu je pomalo i gušt. Na prezervativu inzistira, no ide redovito i na testiranja na spolne bolesti. Nije do sad imao neka posebno loša iskustva, iako neke ‘gaže’ s mukom odradi.

‘Još nisam naišao na nezadovoljnu mušteriju’

“Jednostavno mi neke ne legnu najbolje. Najčešće se radi o tome da mi se fizički ne sviđaju. Ne volim deblje žene nikako, to mi je i u privatnom životu odbojno. Još ako puno pričaju, a još nešto dosadno. Nisam ni ja seks mašina. No, sve odradim bez problema. Uvijek pazim da budu zadovoljene. Još nisam naišao na nezadovoljnu mušteriju”, samouvjereno kaže.

Preko ljeta je zarada uvjerljivo najbolja, a često ode do Splita gdje ima više mušterija. Zarađuje oko 150 eura po satu, za cijeli vikend dobije oko 1500 eura.

Još nije počeo štedjeti jer voli život na visokoj nozi pa si u slobodno vrijeme priušti svakakve gušte. No, plan mu je svakako početi stavljati novac sa strane. Za koju godinu bi kupio apartman-dva pa ih iznajmljivao. On je završio srednju trgovačku školu, a do sad je isključivo radio kao konobar jer se ne vidi u trgovini.

Djevojku nema, niti trenutno želi ozbiljnu vezu. Ima usputne avanture, ali kaže rjeđe nego prije.

“Iscrpi me posao. Sad privatno više uživam sam sa sobom, igram nogomet s ekipom. Ne može se čovjek ni toliko seksati”, smije se.

izvori: (SB / 100posto)

Leave a Reply