LJUBAVNI PAROVI KADAR NEVERA: Pitamo se kako su ovako RUŽNI ljudi uspeli da smuvaju ovako DOBRE cice!

Pogledajte ovu sliku iznad. Šta vam je prvo na pameti kada vidite par kao ovaj? Tačno. Pitanje ustvari je kako? Kako ovako ružan čovek može pokupiti ovako prelepu devojku? I, kako ova prelepa mlada dama može da spava sa … tim? Najveći štos od svega je što novac nije uvek razlog. Takve čudne stvari jednostavno postoje u našem okruženju. Predivne, zgodne devojke, jednostavno vide nešto samo sebi svojstveno u tim “frajerima”. Sada pogledajte ove užase i na šta su sve spremne neke devojke da urade, a sve zbog ljubavi. Valjda je to ljubav. Šta mi znamo…

Pre svega, kada vidite ovako vrelu devojku koja se druži sa prosečnim starijim muškarcem, uvek postoji mogućnost da je on ili bogat kao neki zlatar ili je ona glupa kao kvaka na vratima. Žene poput ovih za cilj imaju novac i uspeh. One su spremni da zadovolje svoje dečake na najkvalitetniji, perverzan način kako bi dobile skupe luksuzne stvari.

Međutim, postoji još jedna vrsta žena koje mogu da se okarakterišu kao “otvorene za sve kombinacije”. To znači da su otvorene da budu sa različitim tipovima ljudi, bez obzira na njihov prihod, društvenu klasu, pojavu itd. To su uglavnom čudne devojke, koje vrlo često upadaju u neki vid depresije. One mogu da iskoriste svakog muškarca, samo kada požele. On posle toga ostaje da plače dok sedi na hladnom trotoaru, i to nije sve…

Postoji jedno vrlo važno i bitno pitanje, da li ste ikada sreli devojku za koju ste mislili da je najzgodnija devojčica na planeti, ali kada ste je bolje upoznali, ispalo je da je lutka? Mislili ste da je bomba, ali kada ste je upoznali malo bolje, svaka reakcija je nestala…

Muškarci treba da znaju kako njihovo poverenje, harizma, šarm, humor i muška vibracija predstavljaju ono što najviše privlači žene. Ne možete biti savršeni muški model sa milion dolara na računu, ali ponekad je dovoljno biti samo dobar, umiljat i brižljivi momak. I neke prelepe žene će reći da ste tako seksi. Tvoji pivski stomak se može ignorisati sve dok je iz sebe izbacujete svoje duhovite šale.

Mnoge žene manje pažnje posvećuje izgledu kada su u pitanju osobine mladića koje ih mogu privući. Koga briga da si visok metar i osamdeset li su tvoje oči postavljene previše blizu kada nosite lepu kožnu jaknu i imate mnogo dobre viceve?

Ono što želimo reći jeste da dobar izgled nije presudan. Treba ih smatrati prijatnim bonusom, ali ne i uslovom. Seksualnost je najbitnija! A, kako narod kaže, svaka krpa nađe svoju zakrpu. I to zaista u nekim slučajevima tako izgleda. Vodite računa da li želite završiti kao jedna obična krpa ili prostirka. Budite alfa mužjak, uvereni da možete osvojiti bilo koju devojku.

Ove slike to i prikazuju. Da zaista može svako da se potrudi i da osvoji srce bilo koje lepotice. Prvi put možda se ispalite, izblamirate, ali trideset i peti put, to će uspeti.

Leave a Reply