MAJKA I OTAC SU POZIRALI ZA FOTOGRAFIJU: Međutim, doktori su primetili nešto neobično na licima beba

Ova porodična fotografija prikazuje dve devojčice u bašti: Lili (5) i Džozi (2) poziraju pored ponosnih roditelja Amber i Levija.

Ovo je Nelson porodica iz Birmingema, Alabama. Šta je povod za fotografisanje? Na putu je nova beba – Amber Nelson je trudna.

Ipak, iako oboje deluju srećno pred aparatom, mladi bračni par se suočava sa velikim problemom. Slike sa ultrazvuka u Levijevoj ruci pokazuju šta je problem.

 

Njih dvoje su doneli odluku da neće imati više dece nakon rođenja njihove druge ćerke Džozi. Ipak, medicinska prognoza naterala ih je da razmisle o tome. Uprkos njihovim namerama, Amber je zatrudnela po treći put – i ovoga puta sve je drugačije. Ona neće imati samo jedno dete već trojke!

 

 

 

To je bilo veliko iznenađenje, ali cela porodica je vrlo uzbuđena zbog trojki. Amber i Levi pretpostavljaju da će morati da skupe svu snagu za ono što ih čeka. Prijatelj porodice napravio je kampanju za skupljanje novca kako bi im pomogao u medicinskim troškovima. Ipak, Amber će kroz porođaj morati da prođe sama.

Majka je spremna – ipak ovo joj nije prvi put da se porađa. Međutim, kada je porođaj počeo ona je otkrila svoje granice. U početku je želela da se porodi prirodnim putem, ali sa trojkama morala je da ide ipak na carski rez. Ovo je inače rutinska stvar ali Amberf je imala komplikacije. Izgubila je mnogo krvi i doktori su se borili za njen život.

 

 

 

Mlada žena se silno borila. Dobila je transfuziju krvi i veštačko disanje i njena situacija se stabilizovala. Neće napustiti bebe ni po koju cenu. Dok je držala bebe u svom naručju, znala je da je bilo vredno da se bori za svoj život.

Doktori su bili iznenađeni kada su pregledali dečija lica, ovako nešto se ne viđa svakoga dana u bolnici: trojke su bile identične, ali bukvalno kao tri zrna graška u činiji. Identične trojke su vrlo retki slučajevi, šanse za takvu trudnoću su 1 prema 200 miliona.

 

Nora, Rilan i Remi rođeni su 20. februara 2016. godine i imaju plave oči, a njihovi roditelji su presrećni svojim “dodacima” kao i divnom podrškom njihovih prijatelja.

 

 

 

(Hefty)

Leave a Reply