Na Farmi se vjerila sa Danijelom Alibabićem, vjenčali su se i nakon tri mjeseca razveli: Optužila pjevača da je gej, pa nestala! Evo gdje je sada Jovana Nikolić!

Jovana Nikolić je bivša učesnica “Farme” 2013.godine, a nakon rijalitija stala je na ludi kamen sa pjevačem Danijelom Alibabićem, od koga se razvela poslije samo tri mjeseca braka.

Oni su još u rijalitiju intrigirali javnost, a o njihovom s*ksu na Farmi svi su pričali. Prvi ljubavni čin obavili su u gazdinoj kući, u vrijeme kad je Danijel bio gazda.

Punili su medijske stupce i tokom romanse i kasnije zbog mučnog razvoda, a ostala je upamćena po skandaloznim izjavama.

Svi se dobro sjećaju izjave kako nije imala od čega da sprema za ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče. Kao glavni razlog razvoda je navela to da je Danijel gej i da je tri godine bio u vezi sa muškarcem.

Pisalo se da je Jovana bila trudna, pa da je izgubila bebu, a ona je poručila:

“Nisam bila trudna, niti sam mogla biti pošto nismo imali odnose više od dva mjeseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu – da je homos*ksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primjećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom… Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svijetu sa ko zna kim. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrijepim validnim dokazima”, rekla je medijima svojevremeno.

Ubrzo se povukla iz javnog života, vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd. Tada se zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice. Hvalili su je kao dobru radnicu.

Leave a Reply