PONOSNO POKAZIVAO TETOVAŽU: Onda se pojavio čovek koji mu je objasnio šta znači. Odmah se posramio!

Ovo će vam biit najbolja lekcija da pre nego što odlučite da na svoje telo postavite neku tetovažu, dobro razmislite . Onda ispitajte njeno pravo značenje jer jednom kada je stavite teško da ćete je ikada skinuti . Pored toga što je bolno mnogo  i košta. Ovo  posebno važi ako tetovirate nešto na stranom jeziku . Obavezno iz pouzdanih izvora proverite njeno tačno značenje.

Ovo nije ni prvi ni posljednji slučaj  da neko napravi tetovažu jer  misli da zna njeno pravo značenje . Tako je jedan muškarac iz Los Angelesa ponosno na svoju podlakticu stavio tetovažu, pa fotografiju postavio na Facebook-u. Bio je  uveren da na njegovoj ruci istetovirana reč  “snaga”. To je svima ponosno pokazivao dok nije naišao jedan čovek koji je znao veoma dobro jezik na kojem mu je istetovirana reč .  Onda je napisan komentar :”Kako se sve pre ili kasnije sazna” , osoba koja mu je posle prevela da na njegovoj tetovaži ne piše ‘snaga’, nego ‘biskvit’.

Pretpostavljamo da će zbog toga neko vreme zaobilaziiti poslastičarnice i salone za tetoviranje u širokom luku. Nema pravo nikoga da tuži jer njegova je greška što se ranije nije raspitao za značenje ovih simbola.

Leave a Reply