Pr0bajte večeras “Kine5ku Devetku”: Nak0n 0ve p0ze partner vas nikad neće zab0raviti

Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate s*ks-poze, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš s*ksualni život. Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju s*ksa, nekad čovek prosto ostane bez ideje. Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove, ali ovoga puta smo tu da vam skratimo muke i da vas inspirišemo.

Reč je o pozi kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija p****a u v****u. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje p****a u jednu trećinu v****e, dok duboki znači ubacivanje p****a do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

PRVI NAČIN

Prema prvom sistemu muškarac p*nisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni org*zam.

DRUGI NAČIN

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način:

8:2

7:3

6:4

5:5

4:6

3:7

2:8

1:9

Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Tehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija v*ginalne kontrakcije neposredno pre org*zma.

I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a s*ksualni užitak povećajte sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Izvor: telegraf.rs

Leave a Reply