NASMEJANI PORED MRTVOG OCA U KOVČEGU: Razlog zbog kog su ovo uradili će vas iznenaditi

Na fotografiji se vide Eva, njeno dvoje dece i njen mrtvi suprug Majk u mrtvačkom kovčegu

Eva Holand na svoj Fejsbuk i Instagram profil postavila je fotografiju koja se brzinom munje proširila društvenim medijima, ali i izazvala kontroverzu.

 

Na fotografiji se vide Eva, njeno dvoje dece i njen mrtvi suprug Majk u mrtvačkom kovčegu. Ova majka iz Ohaja želela je da objavom ove fotografije upozori na opasnost od zloupotrebe opojnih droga, jer njen je 26-godišnji suprug preminuo upravo zbog predoziranja heroinom.

 

Fotografija je na Fejsbuku podeljena već 270.00 puta, a komentari se broje u stotinama. Eva je u svom statusu napisala: “Svesna sam da ova fotografija izaziva neprijatnost, možda će neke i razbesneti, ali postavljam je upravo jer sam htela da prikažem svu realnost zavisnosti.

 

Ako se svaki dan ne borite da ostanete čisti, ovo je jedini mogući kraj. Nijedan roditelj ne bi smeo da sahrani dete, i nijedno dete ne bi smelo na ovaj način da sahrani roditelja. Ovo je moglo da se izbegne. Pogrešan izbor uništio je ovu porodicu”.

 

Eva se potom prisetila svoje 11 godina duge veze s Majkom koja je na početku bila “srećna i puna života”.

 

“Majk je bio divan sin, brat, prijatelj, suprug i otac. Voleo je svoju decu više od ičega. Ali, svi znamo kako život ponekad zna da bude težak, i u tom trenutku se Majk ‘navukao’ na lekove protiv bolova, i na kraju na heroin. Upao je u spiralu smrti nakon jedne tablete protiv bolova koju je popio kada ga je boleo zub. Rekao je da može da kontroliše svoju zavisnost, i da mu nije potrebna pomoć. On je izgubio bitku, ali ova priča možda pomogne nekome da pobedi zavisnost”, napisala je Eva.

 

 

 

Autor: Foto: Instagram

Leave a Reply