OVAJ SRBIN NAJVIŠE DIŽE IZ BENČA NA CELOM BALKANU: Razmislite koliko vi možete da podignete, pa pogledajte koliko je UROŠ PODIGAO IZ BENČA! (VIDEO)

DOBRODOŠLI U SRBIJU, ZEMLJU ŠAMPIONA!

Pored svakakvih nepravdi, manjka novčanih sredstava, publike ili organizacija, Srbija je jos jednom pokazala da ima vrhunske sportiste. Posle spektakularnog takmiičenja u Sloveniji, naš reprezentativac do 90 kilograma, Uroš Radić, popeo se još jednom na tron i osvojio zlatnu medalju. Srbija je bogatija za još jedno zlato sa oborenim rekordom Balkana i Srbije! Bravo Uroše!

Naš reprezentativac je podigao 185 kilograma iz benča! Abnormalan rezultat na svetskom nivou. Postavlja se pitanje, a koliko vi možete da dignete iz benča?

Naravno, u našoj trenutnoj situaciji, pravi podvig predstavlja iskustvo bavljenja ovim sportom. Tako i Uroš “u pokretu” rešava sve probleme, pa se sprema za naredna takmičenja uz minimalnu pomoć grada Lapova, koji mu izlazi u susret kako bi bar donekle pokrio troškove priprema i odlazaka na takmičenja.

Trenutno, Uroš se nalazi na pripremama za novo svetsko takmičenje gde će predstavljati našu zemlju i nada se da će još jednom uspeti da se popenje na tron.

Moramo napomenuti kako je Uroš počeo da trenira u centru Kragujevca, kod trenera Lazara Belosevica, bivseg prvaka drzave u powerliftingu.

Preporučujemo celoj omladini da bar jedan mesec provedu u teretani kako bi postigli određenu fizičku spremu. Oduzima malo vremena, a dosta znači za organizam.

Pogledajte kako je Uroš pobedio na takmičenju u Sloveniji i oborio balkanski rekord.

 

Leave a Reply