Više nije štreber i Dijabola: Evo kako sada izgleda lik koji je roknuo Švabu i Pinkija u Ranama! (VIDEO) (FOTO)

Legendarni film koji je baziran po istinitom događaju i prati sudbinu dva dečaka, Pinkija i švabe koji odrastaju na Novom Beogradu 90-ih godina

Kroz ceo film provlači se zapravo glavni lik, a to je Dijabola. Lik koji ih je sve zeznuo i pobio, a smejali su mu se od početka pa do kraja.

foto: Print Screen Youtube

Najveći heroj urbane generacije rekli bi mnogi, onaj kome su “jaki momci” nabijali komplekse i maltretirali ga celog života, imao je svojih 5 minuta slave i obrnuo ceo tok filma čije delove jako dobro pamtimo.

 

foto: Print Screen Youtube

Štreberko koji sluša Disciplinu kičme, pun je kompleksa i mamin je sin. On je na kraju ispao mastermajnd koji ih je sve porokao, a kakav je to tip sada?

Andreja Jovanović, sada ima 32 godine, muzički je producent i bubnjar u nekoliko bendova.

Izgleda je klinac koji je slušao “Disciplinu” ostao veran svojim stavovima, bar što se tiče muzike.

 

foto: Facebook

Andreja je producirao nekoliko albuma grupe Kanda, Kodža i Nebojša, kao i mnogim drugim poznatim izvođačima u Srbiji. Jedan je i od najtraženijih bubnjara, a svira sa mnogobrojnim bendovima kao što su Sevdah bejbi, Hypnotized i mnogi drugi.

 

foto: Print Screen Youtube

Od štrebera do šmekera, Andreja se ne bavi više glumom, a njegova ljubav prema umetnosti ostala je u domenu muzike. Ispred kamera sada staje kada je reč o snimanju novog spota sa bendom.

Da li biste ga prepoznali?

 

(Espreso.rs)

Leave a Reply