LJUBOMORNI MUŠKARAC STAVIO UREĐAJ ZA PRAĆENJE BIVŠOJ NA AUTO, A ONO ŠTO JE OTKRIO GA JE FRAPIRALO

Ljubomorni građevinac Dejvid Džons (37) iz Ročdejla na severozapadu Engleske, postavio je mali uređaj za praćenje na automobil svoje bivše žene jer je posumnjao kako ga je vrlo brzo preboljela, a otkriće do koga je došao ubrzo poslije toga, ostavilo ga je šokiralo.

Dejvidova bivša supruga, Stejsi Bakli, poslije razvoda otpočela je vezu i to sa ženom, a osim prvobitnog šoka, ovaj ljubomorni građevinac se trenutno suočava i sa zatvorskom kaznom jer je nedavno proglašen i krivim za uhođenje te napad.

Ovaj vođa gradilišta teško se nosio s razvodom od voljene supruge sa kojom ima i dvoje djece, pa je u njen automobil sakrio uređaj uz pomoću kojeg je pratio njeno kretanje. Pratio ju je tako par dana, a onda je uslijedio pravi šok. U jednom tržnom centru vidio ju je kako se smije i drži za ruke sa bivšom devojkom njegove sestre, Laurom Flin.

Slikao ih je, a onda je fotku poslao i svojoj bivšoj supruzi uz prijetnje da će je pronaći gdje god da pobjegne. Uz to, priznao joj je da ju je špijunirao. Stejsi je nakon toga pretresla svoj automobil i u njemu pronašla mali crni uređaj koji je Dejvid kupio preko interneta.

Leave a Reply