Roditelji su se prestrašili kada su vidjeli na bebinom licu veliku mrlju: Onda su nešto posebno shvatili

AKO JE HEROJ, NEKA SE RODI. JEDNA BEBA PO IMENU NATALI DŽEKSON KOJA DOLAZI IZ SJEVERNE DAKOTE ZAOKUPLJA PAŽNJU I POGLEDE, GDJE GOD DA SE POJAVI, NE SAMO ZATO ŠTO JE NEVJEROVATNO SLATKA.

Zbog toga ima jako poseban izgled, roditelji nazivaju njezinom superherojskom maskom.

A kada se Natali rodila, ona je bila zdrava osim što je na njezinom licu bio veliki mladež za koji je njezina majka Lejsi Džekson pretpostavila da je masnica samo.

Njen prvi plač je bilo posebno čuti, a tada je medicinska sestra podigla i nakon carskog reza gdje je vidjela crnu površinu na lijevoj strani njenog lica, ona je bila predivna, ali kao masnica je izgledala da površina, brinula se majka da je to posljedica jer je nešto uradila dok sam bila trudna.

A nakon što su je doktori pregledali, oni su zaključili kako je ta površina zapravo mladež. Lejsi priznaje da su ona i njen suprug Endrju bili prestrašeni, ali kasnije, stručnjaci su rekli da je Natali zdrava i da normalno diše, kasnije su shvatili da taj mladež nije razlog za paniku. Oni su odlučili da ga neće ukloniti, nadaju se samo da će je ljudi prihvatiti ovakvu kakva jest, a ne zbog njezine kože.

Raznim specijalistima su Džeksonovi odveli Natali, da bi se osigurali da mladež ne utiče na njen vid, da neće uzrokovati rak kože, a kada su saznali da je potpuno bezopasan, odlučili su ga ostaviti. Zabrinutli su se samo da neće druga djeca biti okrutna prema njihovom djetetu pošto je drugačija, ali vjeruju da će snaga duha njihovu djevojčicu voditi kroz najteže životne bitke.

Izvor: Nostalgicno.info

Leave a Reply