Specijalni uslovi: evo gdje I kako će Miljana I njena beba živjeti u zadruzi! Prvi put u Srbiji!

Miljana Kulić ulazi u “Zadrugu 2”, a za njenog mjesec dana starog sina Željka izgrađena je posebna kuća, koju samo vrata dijele od velelepnog zdanja u Šimanovcima. Veliki šef se pobrinuo da nasljednik temperamentne Nišlijke ima svoje prostorije van rijalitija, a opet dovoljno blizu nje, kako bi mogla da ga doji, presvlači, kupa…

Kako piše “Informer”, Miljana će i ovog puta biti ravnopravni učesnik, obavljaće sve zadatke, samo neće spavati sa ostalim ukućanima, već pored svog djeteta.

– Miljana je pristala da uđe u rijaliti zato što je nađeno rješenje za nju i njenu bebu. Čelni ljudi Tv Pinka izgradili su poseban objekat za njega, a unutra je sve podređeno jednomjesečnom djetetu. Ta kuća se ne nalazi na prostoru gdje se snima rijaliti, već tik uz njega. Maksimalno su se potrudili da bebi ništa ne nedostaje, pa će tako Miljana imati sve što poželi za sina – kaže za “Informer” izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da će prvoj rijaliti trudnici biti na raspolaganju i bebisiterke i članovi porodice, koji će joj 24 sata pomagati oko novorođenčeta.

Nekoliko žena će uvijek biti na usluzi Miljani, kako bi joj pomogle. Beba neće odlaziti u dio gdje će biti ostali takmičari. Ni u jednom trenutku se neće vidjeti Željkovo lice u programu, ali će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da ga podoji – ističe izvor.

Najbitnije je da će mali Željko u Šimanovcima imati najbolje moguće uslove. Strogo će se voditi računa da sve bude podređeno njemu, pa tako Miljana u vrijeme kad treba da ga hrani ili kupa, neće morati da prisustvuje sastancima ili obavlja zadatke koje Veliki šef bude zadao ostalima- završava izvor priču.

(Informer)

Leave a Reply