AFERA G0LA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Skote, pronaći ću te zato što mi smeštaš i platićeš za sve

Aleksandra Prijovic vec danima dobija u inboksu na Fejsbuku fotografiju na kojoj se ona nalazi gola. Bar tako tvrde oni koji šalju poruke. Aleksandra je reagovala oštrim odgovorom na svom profilu.

– Zamolila bih vas da mi ne stavljate i ne šaljete nagu sliku devojke, jer sam jednom vec demantovala tu sliku i mislim da je jasno da na slici nisam ja i da nema potrebe da se ponavljam sa tom pricom. Hvala na razumevanju! – reagovala je pevacica.

Medutim, problemi na pomenutoj društvenoj mreži su se nastavili pa je u novom statusu Aleksandra bila daleko grublja:

– Stoke jedne odvratne, šta hocete da postignete sa ovom lažnom slikom gole devojke? Ubedujete ljude da sam to ja, kako vas nije sramota? Ostavite me na miru! Fuj!

Prijovicevu smo danas sreli na snimanju nove emisije „Grand parade“ gde se pojavila u društvu svog decka Ljubomira Ljube Perucice i majke Borke Mihajlovic, pa smo je zamolili da prokomentariše celu ovu aferu.

– Ocigledno je da mi neko smešta i to neko ko se potrudio da što autenticnije izgleda fotografija kako bi što više licila na mene, ali bezuspešno. Oni koji treba da veruju, a to su moji prijatelji, moja porodica i moja publika, znaju da to nisam ja na fotografiji! – rekla je Aleksandra

Kako se saznaje, direktor „Grand produkcije“ Saša Popovic je danas pitao pevacicu o cemu se tacno radi, medutim, Aleksandra mu je rekla da to nije ona na fotografiji koja se vrti na „Fejsu“.

Aleksandri Prijovic život se pretvorio u pakao. Otkako se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se pevacica navodno gola slikala u kupatilu, nastao je haos. Zvezda „Granda“ tvrdi da to nije ona, vec devojka koja mnogo lici na nju.

– Ne znam više šta da radim. Neko je na Fejsbuk okacio sliku nage devojke za koju svi pricaju da sam ja. Moji prijatelji su mi poslali fotku i ja sam to prijavila. Sigurna sam da mi neko smešta jer je ljubomoran na uspeh koji sam postigla za kratko vreme. Kad bih saznala ko mi je ovo uradio, zadavila bih ga golim rukama – prica Prijoviceva i dodaje da ima podršku porodice.

– Pokazala sam fotografiju mojoj baki i ona kaže da zna da to nisam ja. Ta devojka je dosta krupnija od mene.

Njen decko Ljubomir Perucica, kandidat za zvezdu „Granda“ prikljucio se razgovoru:

– Sve je normalno u našem poslu, ali ovo što je snašlo Aleksandru nije nimalo prijatno. Ako saznam ko joj to radi, taj nece dobro proci, bojim se da ga ne polomim od batina.

Leave a Reply