Učesnica “Zadruge 2”: Lukas I njegov sin su aždaje u krevetu!

Pjevačica i učesnica nove sezone rijalitija “Zadruga” Marijana Zonjić javnosti je poznata po učešću u rijalitiju “Snajke”, gdje je pričala o brojnim aferama.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, atraktivna plavuša bila je u vezi sa folkerom Aleksandrom Vuksanovićem, ali i njegovim sinom Lazarom. Zonjićeva se prvo viđala sa Lukasom, a nakon razlaza ostali su u prijateljskim odnosima sve dok nije započela vezu sa njegovim sinom Lazarom.

– Marijana i Lukas su se upoznali u noćnom provodu prije nekoliko godina. Ona je rezervisala separe na jednom popularnom prijestoničkom splavu, gdje je došla sa nekoliko drugarica. Kako obožava Acine pjesme, sto su uzele tik do bine, gdje je folker pjevao. Poslije završenog nastupa Lukas je došao do mjesta gdje se Zonjićeva provodila sa prijateljicama i pitao da li je slobodno da im se i on pridruži. Tada su se upoznali i zbližili, a ubrzo su počeli često da se viđaju, ali nisu planirali ništa ozbiljnije. Aci je prijalo njeno društvo, a ona je u njemu vidjela prije svega prijatelja. Nakon nekog vremena su odlučili da se više neće viđati i zaključili da je bilo lijepo dok je trajalo, tako da nije bilo ni svađa ni teških riječi – priča naš sagovornik i dodaje da je bivša rijaliti-učesnica ubrzo smuvala Acinog nasljednika Lazara.

– Nepunih mjesec dana nakon razlaza, Marijana je upoznala Lazara preko zajedničkih prijatelja na ljetovanju i iako isprva nije željela da se upliće u vezu s njim, shvatila je da, pošto sa Acom nije imala ništa ozbiljno, nema razloga da bude povrijeđen. Ipak, Aca je poludio kad je saznao šta je Marijana uradila. Kada je shvatila da je napravila haos, udaljila se i od Lazara, a vremenom je sredila odnos sa Lukasom – završava izvor.

Kontaktirali smo sa Marijanom kako bismo provjerili naša saznanja, a ona je potvrdila da je sa folkerom i mladim Vuksanovićem bila prisna.

– Tačno je da sam prije nekoliko godina bila vrlo bliska sa Lukasom. Ne bih ulazila u detalje, ali mogu slobodno da ga pohvalim i kažem da su i on i njegov nasljednik aždaje u krevetu. Aca mi je bio podrška u trenucima kada nikoga nisam imala pored sebe, da me posavjetuje kad mi je to bilo potrebno i zato ću ga uvijek poštovati. Iako sam se poprilično udaljila i od njega i od njegovog sina Lazara, nerijetko svratim na neke od njegovih nastupa kad mi obaveze to dozvole. Sa ove distance, krivo mi je što sam mu napravila haos u životu iz nepromišljenosti, ali je on veliki čovjek, pa mi je oprostio – rekla je nova zadrugarka.

Leave a Reply