Nikad viđena fotka: Ovako je Lepa Brena izgledala prije svog luksuznog života

LEPA BRENA JE SIGURNO JEDNA OD NAJPOZNATIJIH PJEVAČICA REGIONA, ONA JE ROĐENA 1960.GODINE U TUZLI, SVOJU KARIJERU JE ZAPOČELA SA TADAŠNJIM SLATKIM GRIJEHOM DAVNIH OSAMDESETIH GODINA.

Ona je mamila sa samo 19 godina, kao i glasom a tako i izgledom, a danas milione zarađuje, možemo da kažemo kako odlično izgleda iako ima 58 godina.

Internetom danas kruži fotografija kada je Lepa Brena imala samo 19 godina, ona je mamila i tada svojim izgledom, to je bila njena maturalna fotografija, završavala je srednju školu, a pogledajte ispod kako je izgledala nekada:

Moramo priznati kako je ona zaista divno izgledala nekada, zar ne dragi naši, složiti ćete se i vi s nama, je li tako?

BIOGRAFIJA:

Fahreta Živojinović (rođena 20. oktobra 1960.), poznata po scenskom imenu Lepa Brena, pop-folk pevačica, glumica i talent menadžer. Ona je jedna od najprodavanijih ženskih snimatelja iz bivše Jugoslavije.

Brena je odrastala u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, a od 1980. živi u Beogradu, gdje je započela karijeru. Ona identifikuje kao jugoslovensku i naziva se Jugonostalgicom. Uz njenog supruga Slobodana Živojinovića i prijatelja Saše Popovića, Brena je suvlasnik najveće muzičke produkcije na Balkanu, Grand produkcija.

Rođena je u Brčkom, najmlađem djetetu Abida Jahića (od 1928. do 22 oktobra 2010) i Ifeta Smajlović, 15. aprila 1934. – 21. novembra 2014. godine) [Rođen u bošnjačkoj porodici u blizini Tuzle, SR Bosne i Hercegovine, Oba roditelja su porijeklom iz sela u blizini Srebrenika; njen otac je rođen u Ježinacu, a porodica njene majke je pozdravljena iz Čehaja. Fahreta je odrastala u kući sa sestrom Faketom i bratom Faruk . Na početku bosanskog rata 1992. godine njena sestra Faketa pobjegla je u Kanadu, gdje živi danas, dok je Brena boravila u Beogradu, gdje je živjela od 1980.

Izvor: Nostalgicno.info

Leave a Reply