Uzas u Srbiji: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao s3*sualnu robinju! Svaki dan ju je..

Muškarac D. R. (65) iz Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je deset dana s3*sualno zlostavljao maloletnu devojčicu, koju je držao kao robinju u svojoj kući.

Porodica maltretirane i seksualno napastvovane devojčice je, kako nezvanično saznajemo, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta. Mesec dana kasnije, prilikom pretresa kuće muškarca zbog sumnje da u njoj čuva oružje, devojčica je pronađena u jednoj od soba.

– Dete je policiji reklo da ju je D. R. redovno s3*sualno zlostavljao upotrebljavajući divljačku silu. Takođe, zabranio joj je da izlazi iz kuće. Pretio joj je da će je ubiti ako se usudi da pređe prag. Drhtala je, zbunjeno zurila i vapila za vazduhom kad ju je policija pronašla kako nepomično sedi na podu mračne i prašnjave sobe – kaže naš izvor.

Nezvanično, devojčica je bila u hraniteljskoj porodici, koju je svojevoljno napustila i završila u stanu nepoznatog muškarca.

– Ona je ranije u više navrata odlazila od kuće, ali se uvek vraćala. Nije je bilo nekoliko dana, pa je prijavljen njen nestanak – navodi izvor Kurira.

Policija je, kaže naš sagovornik, u stanu D. R. prilikom pretresa pronašla gasni pištolj sa četiri metka za koji muškarac nije imao dozvolu.

– S3*sualni manijak je odmah priveden i zadržan u policijskoj stanici. Potom je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Određen mu je i pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja.

izvor: Kurir.rs

Leave a Reply