ISPOVEST: Kad sam ih našao bilo me stid…

Pronašao sam u starog kondomeu autu i pomalo me bilo stid da ga pitam odakle mu i zasto mu trebaju. Mislio sam da ima neke švalerke ali kad mi je rekao, ostao sam izbezumljen. Rekao je da mu trebaju jer ne želi još jedno kopile ko ja da se rodi, i da on i mama nemaju gdje drugo nego u autu.

Bonus vic:

Mujo i Haso na turističkoj turi po Španjolskoj odluče da jednom vide i poznatu atrakciju, koridu. Dođu oni, sjednu, pa nezadovoljan Mujo reče: – Vidi onog klauna sto maše onom crvenom krpom, već mi je dosadio, pa kada će već jednom početi prava predstava? Čuju ih Španjolci pa se naljute i poslaše Muju u arenu jer ako toreador ništa ne valja, sigurno Mujo zna bolje. Gurnuše Muju u arenu.

Bik se naroguši, pojuri na Muju, a Mujo jadan skamenjen od straha potrči koliko ga noge nose. Ali odjednom bik padne, Mujo mu pritrči, zamahne mačem i ubije ga. Na to oduševljena publika počne da viče – Mujo, Mujo, ….. Vraća se Mujo sav razdragan, i pita ga Haso: – Bolan Mujo, kako li ti je samo bilo u areni, da sam ja bio tamo ja bih se usro’ od straha? Na to će Mujo: – E budalo, pa šta misliš na šta se bik oklizn’o?

Dodatni kutak zabave:

Leave a Reply