ŠOKANTNO Milan Stanković: Rada me je varala! Ako uđemo u Zadrugu, biće opšti haos!

Poslednjih dana se spominje njihovo zajedničko učešće u rijalitiju Zadruga 2 tako da je Milan Stanković odlučio da izađe u javnost sa šokantnim detaljima njihove veze, ali prvenstveno njihovog raskida.

Pevac je u intervjuu za Skandal izjavio da ga je Rada izdala i da se nece pomiriti. “Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da verujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Poverenje se ne stice, poverenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve reci sveta nisu dovoljno mocne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i srecan sam što mogu reci da nikad nisam izdao,” rekao je Stankovic

Mladi pevac, koji je nakon ucešca na Evroviziji 2010. godine nestao sa medijskog neba Srbije, dodaje da su bolesni oni koji misle da je njihova veza bila farsa. “Izmišljotine, spletke i glupost zaista nisu sfera mog interesovanja. To je vec odraz psihickog stanja osoba koje uopšte mogu da razmišljaju na taj nacin. Mada, evo prilike da odahnu! Ucinio sam nešto da se osecaju bolje.” završio je on.

Leave a Reply