GDE SI, PROST1TUTKO?! Aleksandra Subotić u karantinu PRED SVIMA isprozivala buduću zadrugarku! HAOS JE VEĆ POČEO! (VIDEO)

Oni su se parkirali nasred puta i odmah napraviti potpuni kolaps u saobraćaju

Budući učesnici Zadruge uveliko pristižu u karantin, u kojem će boraviti do sutra, kada zvanično počinje druga sezona hiper-rijalitija, a učesnicima rijalitija pridružili su se i Aleksandra Subotić i David Dragojević.

 

Oni su se parkirali nasred puta i odmah napraviti potpuni kolaps u saobraćaju, a čim su izašli iz automobila pokazali su okupljenim fotoreporterima svoje usklađene stajlinge.

 

U karantin su došli s usklađenim stajlinzima
U karantin su došli s usklađenim stajlinzimaFOTO: KURIR/ M.T.

– Zvezde su stigle. Mi znamo šta radimo i bitna nam je reakcija konkurencije. Najbolji se uvek napadaju – rekli su Aleksandra i David.

 

Ubrzo je pao i poljubac pred objektivima fotoreportera, ali i brutalne prozivke pred svim okupljenim novinarima i budućim učesnicima Zadruge! Naime, čim je videla Minu Vrbaški, sa kojom će živeti u Beloj kući, Aleksandra ju je pozdravila rečenicom: “Gde si, prostitutko?!”, što je šokiralo sve prisutne, pa i samu Minu, koja je spustila glavu i pravila se da nije čula prozivku Subotićeve.

Nema sumnje da će Aleksandrin odnos sa Minom privući ogromnu pažnju gledalaca.

(Espreso.rs/ Kurir)

Leave a Reply