Imala je samo 17 godina kada je odlučila da napusti školu i kada je pokupila svoje dokumente: Danas je među najpopularnijim pjevačicama regije i pliva u luksuzu

Poznato je da se ne može baš velikih broj zvijezda estrade pohvaliti sa nekim visokim obrazovanjem, ali i pored manjka škole, mnogi od njih se može pohvaliti sa mnogo estradnog i životnog iskustva jer su većina njih jako mladi krenuli u muzičke, tj. pjevačke vode. Na estradi je mnogo onih koji su završili srednje škole, mada je poražavajuće veliki broj onih koji imaju samo osnovno obrazovanje, a postoje i oni koji nemaju ni to najosnovnije obrazovanje, ali zato imaju desetak albuma na svome kontu.

Naravno da i tu ima izuzetaka jer su neke od zvijezda estrade uspjeli završiti fakultete, a neki od njih, kao npr. Neda Ukraden imaju i više od jednog završenog fakulteta.

Aleksandra Prijović, sada Živojinović je kao veoma mlada krenula u pjevačke vode, a danas je jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica regije.

Zanimljivo je da je Aleksandra u trećem razredu srednje škole odlučila da pokupi svoje dokumenta, da napusti školu i da otpočne pjevačku karijeru. Veoma rizičan potez mlade djevojke koja je očito znala šta želi u svome životu.

Za nju je to bila odluka od životne važnosti i izgleda da je dobro odlučila. Danas je Aleksandra snaha Lepe Brene i Bobe Živojinovića, udata je za Filipa i sa njim čeka svoje prvo dijete , koje je, kako mediji prenose, dječak. Što se karijere tiče, tu je u zadnjih par godina napravila veliki napredak, pa je prije same udaje za Filipa bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica u regiji.

Jednom je za medije rekla da će se kad-tad vratiti u svoju srednju školu u Belom Manastiru i da će završiti preostale razrede vanredno.

Izvor: kutaknet

Leave a Reply