Kristijano Ronaldo je radnicima u grčkom hotelu ostavio napojnicu od 20 hiljada eura ali samo pod jednim uslovom

ON JE SIGURNO NAJPOPULARNIJI NOGOMETAŠ DANAŠNJICE, RADI SE O KRISTIJANU RONALDU KOJI JE SA SVOJOM DJEVOJKOM GEORGINOM I ČETVERO DJECE BORAVIO U GRČKOJ, A RADNICIMA JEDNOG HOTELA U KOJEM JE ON ODSJEO JE OSTAVIO NAPOJNICU OD ČAK 20 HILJADA EURA ALI SAMO POD USLOVOM DA MENADŽER PODIJELI OVU NAPOJNICU JEDNAKO NA SVE RADNIKE HOTELA, TAKO IZVJEŠTAVA LOKALNI MEDIJ.

Ovolika količina novca čovjeku koji zarađuje na milione ne predstavlja ništa, ali je namjera bitna i svaka mu čast na tome. Mnogi drugi bogataši bi se trebali na njega ugledati, kazali su vjerni fanovi Ronalda. Poslije ovog odmora koji je imao u Grčkoj, on je otišao u Italiju da bi mogao u potpunosti finalizirati transfer iz Reala u torinski Juventus.

Ronaldo je oduvijek bio poznat po tome što je imao svoje humane aktivnosti i gestove, posebno kada je riječ o djeci, koja su zahvaćena ratom u Siriji. Ronaldo je navodno do sada donirao preko milion eura za djecu iz Sirije prema nekim navodima. Možemo reći kapa dole za ovog velikog sportistu ali i prvenstveno velikog čovjeka.

Zbog svega što radi ovaj nogometaš, mi možemo slobodno da kažemo svaka čast, da je više takvih sportista, Kristijano Ronaldo je sigurno jedan od najboljih nogometaša svih vremena koji dominira iz godine u godinu, igrao je za lisabonski Sporting, potom je igrao za Mančester Junajted a potom je dominirao u kraljevskom klubu Real Madridu: Sada je prešao u Juventus, a mi njemu želimo mnogo sreće u njegovoj karijeri, bez sumnje da će donijeti sa sobom i veliki broj populacije koji će početi navijati za Juventus.

Leave a Reply