Potresna ispovest oca stradalog mladića: tražili su 20.000 evra da mi ne ub1ju strahinju, on mi je rekao da im ne dam ni dinar! (foto)

Trojica osumnjičenih zaključila su sa Višim javnim tužilaštvom sporazum o priznavanju krivice, nakon čega je Vladimir Tripković (33) osuđen na sedam i po godina zatvora, a njegovi saučesnici Nenad Kalajdžić (32) na devet meseci i Saša Ljuboja (39) na šest meseci zatvorske kazne

– Mom sinu su pre ubistva duže vreme upućivane pretnje, praćen je, posmatran. Sve to ukazuje da je ubistvo bilo planirano. Čak su mi u više navrata tražili 20.000 evra kako Strahinja ne bi bio njihova meta. U početku je tužilaštvo delo okarakterisalo kao teško ubistvo, za šta je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Međutim, odjednom je po naredbi višeg javnog tužioca Ivana Zarića zaključen sporazum sa osumnjičenima. O tome ni ja niti moji punomoćnici nismo bili obavešteni, već smo to saznali iz medija – tvrdi Radojko Ičelić, otac pokojnog Strahinje Ičelića (28), koji je u avgustu ubijen na terasi svog stana u Čačku.

Trojica osumnjičenih zaključila su sa Višim javnim tužilaštvom sporazum o priznavanju krivice, nakon čega je Vladimir Tripković (33) osuđen na sedam i po godina zatvora, a njegovi saučesnici Nenad Kalajdžić (32) na devet meseci i Saša Ljuboja (39) na šest meseci zatvorske kazne.

Leave a Reply