Najbolji spas za svaku vezu: uradite mu ovo “tamo dolje” I biće vaš za ceo život

Iako je kresanje veoma važno za vezu, bitni su trenuci i nakon vođenja ljubavi. Kako biste se još više zbližili sa partnerom, provedite sa njim neko vreme u krevetu nakon vruće akcije. Evo nekoliko načina kako to da uradite, na obostrano zadovoljstvo.
Pohvalite ga

Muškarci vole da im pričate o njihovim kresanje veštinama. Neretko osećaju nesigurnost zbog svoje izvedbe, pa žele da čuju da li vam je bilo jednako dobro u krevetu. To je posebno važno ako želite da nakon kresnuti ostane budan, laskanje će vrlo verovatno imati takav učinak.

Zajedno pod tuš

Predložite mu kupanje ili tuširanje. Počnite tako da jedno drugom lagano perete leđa, ramena i vrat. Toplo okruženje nakon kresnu ne samo da drži vaša tela bliskima, nego i produžuje postorgazmičko uzbuđenje. Vruća voda koja dodiruje kožu stimuliše protok krvi, zbog čega održava osjećaj uzbuđenja.

Izmasirajte ga

Samo zato što je kresanje gotov, ne znači da više ne treba da koristite ruke. Masaža je odličan način da zadržite telesni kontakt. Počnite od grudi, nastavite oko pupka, a potom nastavite prema gore.

Priljubite se jedno uz drugo

većina žena obožava da se grli i mazi nakon kresanje, a pravi je mit da muškarci u tome ne uživaju. Obično se misli da su muškarci emocionalno udaljeni nakon kresnuti. Međutim, većina takođe želi da oseti bliskost.

Leave a Reply