NIJE MOGLA DA IM ISPUNI ŽELJU: Karleuša proslavila kćerkama ROĐENDAN!

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je sa suprugom Duškom Tošićem proslavila deveti, odnosno deseti rođendan kćerkama Niki i Atini.

S obzirom na to da su rođene istog dana s jednom godinom razlike, Atina i Nika svake godine zajedno proslavljaju rođendan, a njihova majka se svaki put potrudi da to bude dan za pamćenje. Međutim, Jelena je otkrila da svojim kćerkama ovoga puta jednu želju nije ostvarila:

– Instagram su željele, to je jedino što je sigurno! One imaju neke nevjerovatne želje, uglavnom je to vezano za životinje po ulicama koje skupljaju i donose kući, ali Instagram… tu želju im nisam ispunila. Zato što ne mogu i moj Instagram i njihov da hendlujem, stvarno, ja sam jako umorna žena, žena u godinama… ne mogu više! Kad pomislim da njima tek slijedi pubertet, Instagram, momci i ludnica, ja… stvarno mislim da nemam snage za to – istakla je Jelena Karleuša na slavlju.

Na proslavi rođendana Nike i Atine pojavile su se i koleginice njihove mame, Indira Radić i Marija Šerifović koja je stigla sa ogromnim brojem poklona.

Leave a Reply