CELA SRBIJA SE PITA: Ko su ADAMOVI RODITELJI, gde žive, čime se bave i u kakvoj su rodbinskoj vezi sa porodicom Đogani? (FOTO)

Luninog brata od strica, Adama Đoganija, često smo imali prilike da viđamo u javnosti i to uglavnom u pratnji Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

I na otvaranju butika “Lune Đo” zatekli smo ga sa njima, kao i ispred karantina, kada se Adam spremao za “Zadrugu 2”, a odmah po njegovom ulasku podigla se prašina kada su gledaoci pitali KO su Adamovi roditelji i zbog čega se ne pojavljuju u javnosti.

Zanimljivo je da ni na jednom portalu ne postoji vest ko su, niti kako izgledaju, zbog toga smo kontaktirali Luninog oca, Gagija Đoganija, kako bi nam rekao nešto više o tome.

– Adamovi roditelji ne žele da se oglašavaju. Oni ne vole televizije i kamere, oni su van tih priča i zbog toga javnost ne zna ništa o njima – otkrio je Gagi, a potom rekao da za sve što nam treba vezano za Adama možemo da pitamo upravo njega.

Interesovalo nas je i to kako komentarišu Adamov ulazak, s obzirom da ne vole televiziju i javno obraćanja, kao i to da li ga podržavaju.

– Naravno da ga podržavaju, čim je ušao unutra. Adam ima punu podršku cele naše porodice, svi smo uz njega – završio je Gagi.

Leave a Reply