Dom iz snova! Majka živi sa ćerkom u kontejneru: svi su je osuđivali dok nisu videli koliko je lepo unutra! (video)

Da je potrebno samo malo mašte, pa da i od običnog kontejnera napravite životni prostor, dostojan čoveka, dokazaće vam ova mlada žena!

Lulu i njena ćerka nisu imala drugo mesto za život, pa su na poklon dobile jedan kontejner, koji bi trebao da posluži “kao prva pomoć“. Međutim, kada zavirite unutra, nikada ne biste pomislili da ste ušli u pokretni kontejner!

Primorana da otplaćuje studije, ali i odgaja svoju ćerku, Lulu nije imala drugi izbor, do da prihvati život u kontejneru, koji je dobila kao pomoć humanih ljudi.

Iako o uređivanju enterijera nije znala apsolutno ništa, mesece truda i motivisanosti da svojoj ćerki obezbedi pristojno mesto za život, posvetila je kako bi kontejner pretvorila u toplo i prijatno mesto za život.

Sve je urađeno sa stilom i po meri, da uopšte ne možete reći da se o enterijeru nije pobrinuo pravi profesionalac! Vrednost ovog životnog prostora danas iznosi oko 400 dolara…

… međutim, za Lulu i njenu ćerkicu ovo je pravo malo carstvo i oaza mira, koja je samo njihova!

Ponekad je besparica ta, koja u nama probudi taj smisao za kreativnost i pronalaženje rešenja, za koje uopšte nismo ni znali da imamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: likemag.com)

Leave a Reply