Sve kockice posložene: konačno riješen slučaj Jelena Marjanović…!

“Napokon više nema nikakve više sumnje, kockice su se napokon sklopile i sve je izbešeno od samog ubistva do samog bježanja”..…Inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao ovako surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će javno tužilaštvo to i dokazati, prenio je sve dobro obaviješteni izvor.

-“Tokom ozbiljne i bas dugotrajne istrage, na osnovu brojnih analiza, vještačenja, izjava svjedoka i drugih mogućih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mjestu na kojem je njeno tijelo dan kasnije bilo i nađeno”… Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže izvor i još i dodaje:

-“Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do tog nasipa u Crvenki da bi malo trčala”… Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu samo brzo sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je odmah pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio odmah u vodu.

“udarni.net”

Leave a Reply