Rodica iz Zvornika odlučila progovoriti: Seka Aleksić nosi velike greške iz mladosti

Seka Aleksić je popularna srpska pjevačica i sada zarađuje dosta novca. Njena rodica iz Zvornika je dala izjavu u kojoj otkriva neke Sekine greške iz mladosti.

Seka Aleksić sada ima dosta nastupa, zarađuje mnogo novca, ali nije uvijek bilo tako. Ako niste znali, ona je iz Zvornika i od tinejdžerskih dana je pjevala po kafanama i na taj način zarađivala novac.

Njena rodica iz Zvornika s kojom je odrasla, dala je neke informacije o Seki iz mlađih dana. Kaže kako je Seka bila veoma naivna i da ju je ta naivnost puno koštala. Evo šta je rekla: “Mi smo rodice preko njene majke. Sa Sekom sam provela najljepše dane u djetinjstvu. Ona je uvijek pomagala meni i mojoj porodici, a to joj nećemo zaboraviti.

Njena naivnost ju je skupo koštala. Ona je mnogima pozajmljivala novac, a neki joj nikada nisu taj novac vratili. Mislim da nikada neće moći da vrati taj novac, od kojeg je mogla da sagradi još jednu kuću kakvu već ima.

Otkako je počela pjevati, pojavljivali su se muzičari, menadžeri koji su molili za veće sume novca. Neki su joj vratili, a neki nisu ni dio tog novca. Ona je to oprostila i zaboravila jer će, kako kaže, zaraditi opet” – navodi Sekina rodica.

Izvor: megaportal.info

Leave a Reply