Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti… (FOTO)

Na današnji dan pre šesnaest godina Sloba Milošević se obratio građanima priznavši izborni poraz, a glavni razlog njegovog povlačenja bio je, kako je naveo, njegov unuk Marko

Građani Srbije su dan pre ove njegove objave upali u redakciju nacionalne televizije, koja je čitavu deceniju bila u slepoj službi režima SPS-a, zapalili tadašnju Saveznu Skupštinu i tražili od Slobe da prizna izborni poraz.

Milošević je to i učinio, ali izgleda da mu nije bilo važno što se na ulicama glavnog grada dešava prevrat, a građani ga jure da ga linčuju, već je kao razlog ostavke naveo svoju porodicu.

 

– Imam nameru da se malo odmorim, da provedem više vremena sa svojom porodicom, posebno sa svojim unukom Markom, a onda posle toga da nastavim da pre svega jačam svoju partiju – izjavio je tada Sloba.

 

foto: Profimedia

 

Ipak, on nije stigao da uživa u penzionerskim danima i igranju sa svojim unukom, a još manje da ojača partiju, jer je ubrzo uhapšen i prebačen u Hag gde je šest godina kasnije preminuo od infarkta.

 

Međutim, znao je Sloba zašto nastavlja svoju lozu i zašto treba da se igra sa malim Markom, jer je njegov unuk šesnaest godina kasnije, krenuo dedinim stopama i pojavio se sa svojom mama Milicom na mitingu SPS-a održanom uoči aprilskih izbora.

 

Možete li da ga uočite na ovoj fotki? Pokušajte, jer neverovatno liči na svima dobro poznatog aktera iz devedesetih…

 

foto: Nebojša Mandić
Miloševiću junioru, nekada u narodu poznatom kao “mali Marko”, ovo je bilo prvo pojavljivanje na stranačkom skupu SPS, a lider ove partije Ivica Dačić se njemu i njegovoj majci posebno obratio tokom govora.

 

Pa kako i ne bi, Marko je gotovo reinkarnacija svog ćaleta Marka seniora!

 

Dajte priznajte, sličnost je zapanjujuća! Jeste da Miloševićevog sina ne viđamo godinama, jer divlja po Rusiji, gde sa svojom mama Mirom drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, ali svi se vrlo dobro sećamo malog Slobinog sina, koji se, kako je Milošević jednom prilikom rekao, obogatio noseći gajbice koka-kole.

 

foto: Nebojša Mandić

– Ustanite da vas vide i pozdrave – obratio se Dačić učesnicima konvencije, ali i objasnio da prisustvo Miloševićeve snajke i unuka nema veze sa povratkom SPS-a na politiku devedesetih.

 

foto: Nebojša Mandić

Devedesete ili ne, Marko je pljunuti ćale, pa je neizbežno da nas drmaju fleševi kad ga gledamo, mada sva je sreća pa ne liči na svoju baba Miru, jer to tek ne bi bilo nimalo prijatno.

 

 

foto: Dragana Udovičić

 

(Espreso.rs)

Leave a Reply