SAI BABA: Kosovo je pod kletvom Satane još od 1389. i Kosovske bitke!

– Gospodar zla je na Kosovo bacio kletvu, koja će trajati milenijum i prestaće tek 2389. godine. Do tada će još mnogo krvi proteći tom zemljom – predvideo je pre nekoliko godina pokojni indijski guru

Jedan od najpoznatijih indijskih, ali i svetskih gurua Sai Baba, koji je pre dve godine preminuo u devetoj deceniji života, sredinom prošle decenije u svojim hronikama zapisao je i sudbinu Kosova, za koje je rekao da je “pod kletvom Satane u trajanju od hiljadu godina”.

Sai Baba (pravo ime Satjanarajana Rahu), u toku svog dugogodišnjeg rada na polju onostranog, ostavio je veliki broj zapisa koje je diktirao svojim sledbenicima, a oni zapisivali. Za mnoge zapise tražio je da budu objavljeni u godinama posle njegove smrti, za koju je inače prorekao tačan datum još 1985. godine.

U jednom od tih zapisa o Evropi i sudbini starog kontinenta, indijski mistik i guru apostrofirao je srpsku pokrajinu Kosovo, za koju je rekao da je pod vlašću Satane još od 1389. godine i bitke između Srba i Turaka!

– Gospodar zla (Satana) na Kosovo je bacio kletvu koja će trajati celi milenijum i prestaće tek 2389. godine. Do tada će još mnogo krvi proteći tom zemljom. Tamo do te godine neće biti mira, a celi svet će pokušati da uzme deo te zemlje iako je ukleta, i svi će znati da je ukleta, ali će ih đavo terati na to – prorekao je Sai Baba.

Najpoznatiji mistik prošlog veka tvrdio je i da će svet tokom prve dve decenije 21. veka biti na nekoliko koraka od početka Trećeg svetskog rata, ali da se on neće dogoditi sve do 2024. godine, kada će ga inicirati SAD i Kina i koji će trajati godinu i po dana. Posle toga čovečanstvo će krenuti stazama blagostanja i napretka.

Sai Baba ima brojne sledbenike i u našoj zemlji, a najpoznatiji njihov predstavnik je bio preminuli folk pevač Sinan Sakić.

Leave a Reply