Haris se ugojio, prestao da trenira, zapao u probleme: nekad se u životu baš nakupi… A onda otkrio da li je I dalje u vezi sa Radom!

Atraktivni pjevač Haris Berković požalio se kako je nabacio par kilograma viška i kako se ulijenio, zbog problema sa kičmom.

“Malo sam se ugojio, a i imao sam problema sa kičmom, pa sam se ulijenio. Mala pauza u treningu i kile su odmah tu, ali sada će jesen pa će sve da se sredi”.

Kako kaže, pjevačici i njegovoj djevojci Radi Manojlović to uopšte ne smeta.

“Ne zasad. Uživamo. Kod nas je sve u redu, živimo zajedno”.

Kako izgleda kada si bijesan?

“Nisam često bijesan, ali kada me zadesi taj trenutak, budem neprijatan. Sreća da volim sport, pa se tu iskalim. Trudim se da me to brzo prođe, ali nekada se u životu nakupi i moram da se izduvam”.

Opšti je trend dueti sa MC-jevima, šta ti misliš?

“Za duet sam uvijek, ali ne sa MC-jevima. Drago mi je zbog tog novog trenda, bila je potrebna promjena i da se priključimo svjetskoj muzici, a vidjećemo gdje je moje mjesto u tome. Nekada nije dobro srljati”.

Jesi li zadovoljan koliko nastupaš?

“Para nikada dosta, uvijek može više, ali treba i energetski čovjek da se čuva. Inspiracija i glas su potrošni materijal. U početku sam medom i jajima liječio glas, ali sada sam se prepustio i ne vodim toliko računa”

(Blic)

Leave a Reply