OTELO SE KONTROLI! MILJANA IZVEDENA IZ RIJALITIJA: Miljana prozivala bliznakinje, ove pukle pa izudarale i nju i obezbeđenje! IMA POVREĐENIH!

PONOVO HAOS! Naravno, svi novi ukućani Zadruge 2 su svesno ušli u rijaliti sa namerom da izazivaju sukobe, jer to je ipak najgledanije i najčitanije.

Posle silnih svađa tokom večernje emisije (Lepi Mića i Miljana, Miljana i Luna, Stanija i Luna) u celu priču su uletele i bliznakinje.

One su pokazale da nemaju morala, pa su već bile sa nekoliko zadrugara. I tu nisu stali. Međutim, to je očigledno zasmetalo Miljani, koja je verovatno videla konkurenciju u njima.

Iz tog razloga, krenula je u još jedan svoj karakterističan napad, znajući da ima majku koja će da joj drži leđa i pored toga što su u sukobu njih dve protiv nje same.

Svađa je započeta u kuhinji u kojoj je učestvovala i Aleksandra Subotić zbog ljubomore jer se jedna od bliznakinja muva oko Davida.

Tu se negde našla i Miljana, koja je iskoristila priliku i uletela u sukob. Sa sočnim psovkama i pretećim rečima koje je uputila bliznakinjama, njih dve su se dobro držale dosta dugo vremena. To kao da je još više iznerviralo Miljanu, pa je išla još žešće i žešće.

Bliznakinje nisu izdržale, pogotovo kad je Miljana spomenula njihovu majku i poreklo njihovog oca koje je naravno izmislila.

Usledio je oštar odgovor bliznakinja. I pored toga što je obezbeđenje bilo odmah pored njih i razdvajalo ih svojim telom, nekako su uspele da dođu do Miljane i u silnom guranju svi zajedno sa obezbeđenjem su pali dole na zemlju.

U tom komešanju, jedna od bliznakinja je udarilo Miljanu po licu koja je odmah krenula da vrišti i kuka i traži lekara.

To je iznerviralo bliznakinje još više, pa su krenule verbalne uvrede u koje se uključila i Miljanina majka, koja je naravno branila svoju ćerku.

Odmah je došlo još nekoliko ljudi iz obezbeđenja kao pojačanje, pa je Miljana iznesena iz rijalitija.

Uskoro video snimak.

Leave a Reply