UVREDE, ŠAMARI, PROSTITUCIJA: U toj majici je SLOMIO NOGU, ori se cela zadruga od svađe, ceo odred obezbeđenja uleteo u Zadrugu

Prvao ni iz čega buknula je svađa u rijalitiju “Zadruga” između Branislava Radonića Brendona i Zlate Đurković. Brendon je bio u majici koju je nosio u konkurentskom rijalitiju “Parovi” kada mu je slomljena noga posle fizičkog kontakta sa aktuelnim pobednikom Nenadom Marinkovićem Gastozom.

– U ovoj majici mi je inače slomljena noga. Kupio sam je u Londonu i još je nosim. Mislio sam da je malerozna, ali nije. Nisam sujeveran! Ja verujem u univerzum, energiju univerzuma. Mene je univerzum spasao iz one katakombe, kao i najbolji lekari i advokati. Slomljena mi je noga na tri mesta, krvnički – pričao je Brendon sa Zlatom, aludirajući na situaciju iz “Parova” i incident sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Međutim, Đurkovićeva je stavila do znanja da je ne interesuje ta Radonićeva priča, a odmah je izbila svađa:

– Ti nisi prostitutka da tako pričaš – poručio joj je Brendon što je uvredilo Zlatu koja mu se unela u facu i naslonila na njegovo telo:

– Znaš ti ko sam ja? Kako ne znaš ko sam? Ko je prostitutka?

– Ja ti nisam ni rekao da si prostitutka već da “nisi valjda prostitutka pa da tako pričaš” – odgovorio je Brendon, a njihovo unošenje telo u telo je nastavljeno. Oni su naizmenično optuživali jedno drugo da nasrće i da ga gura

Leave a Reply