TEST POZADINE: Svaka je dobra, ali šta oblik vaše g*ze kaže o vama?

Pronađite se i saznajte.
Iako nauka ovo još uvek nije zvanično potvrdila, postoje neke stvari karakteristične za osobe sa određenim oblikom zadnjice.

1. Kockasta/Oblik H
Kada je zadnjica jednake veličine od struka do kukova, izgleda poput kocke. To je uspešna i ambiciozna osoba, pobornik zdravog života i za sve koristi liste. Redovno ide u teretanu i bavi se sportom.

2. Okrugla
Zadnjica izgleda obla, kilogrami su ravnomerno raspoređeni i najčešće je imaju vitke osobe. Ova osoba je sebi zacrtala ciljeve i ispunjava ih, druželjubiva je, odlučna, pomalo slobodnog duha i uvek pozitivna.

3. Srcolika/Ovalna
Možda čak idealan oblik, jer u kombinaciji sa telesnim vežbama možete dobiti onaj željeni izgleda peščanog sata. Samopouzdana osoba, koja ima visoke standarde i zna kako da dobije šta želi. Nije baš veliki fan fizičkih i sportskih aktivnosti. Ambiciozna i uvek stremi ka višem.

. Slovo V
Kontrast malenog struka i veće zadnjice daje oblik slova V. Ove žene imaju nizak nivo estrogena. Vrlo su samosvesne i pomalo sklone kontroli. Emocije su uvek skrivene, ali kad isplivaju – čuvajte se.

Leave a Reply