Sirotinjo, samo me gledaj: Ćerka osuđenog srpskog biznismena bahanališe se na Fejsu! (FOTO)

“Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!”. Ovako glasi skandalozni post na društvenoj mreži Fejsbuk Anike Đurašković, ćerke osuđenog Mila Đuraškovića
Anika Đurašković (22), ćerka osuđenog Mila Đuraškovića, pohvalila se na društvenim mrežama basnoslovno skupim automobilom koji je dobila od oca.

“Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!”. Ovako glasi skandalozni post na društvenoj mreži Fejsbuk Anike Đurašković, ćerke osuđenog Mila Đuraškovića.

I dok se njenom ocu smeši izdržavanje kazne od sedam godina zatvora, Aniki se nasmešio skupceni poklon, upravo od “najboljeg tatice”. Kada je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografiju, ali bilo je kasno.

foto: Facebook

Anika je bez imalo obzira pozirala pored ganc novog vozila kategorije SUV – BMW X1. Automobil je opremljen najboljom i najluksuznijom opremom, pa njegova puna cena staje 43.000 evra, direktno iz fabrike.

Inače, Anika je odrasla u luksuzu, a svaku priliku koristi da se time pohvali. Živi u vili od 1.000 kvadrata, ima obezbeđenje, poslugu, frizere, masere i privatni avio-prevoz. Ima i sestru bliznakinju, kao i dva brata, koji se ne eksponiraju degutantno poput nje.

foto: Facebook

Podsetimo, Milo Đurašković je u martu ove godine osuđen zajedno s Markom Miškovićem za zloupotrebe s putarskim preduzećima i sa kruševačkom fabrikom maziva.

Miškovićev sin kriv! Osuđen na 3,5 godine zbog utaje poreza, mora da plati 8 miliona odštete!

On je osuđen na šest godina zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u FAM-u i na dve godine zbog utaje poreza, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam godina. Dužan je i da plati šest miliona dinara.

Inače, nakon što je po Fejbuku počeo da se širi njen provokativni status, naslednica Đuraškovića je napisala kako to, navodno, nije ni bila njena poruka, već da joj je nalog bio hakovan.

Žalosno je što se Srbi udružuju samo kada je neko prozivanje u pitanju (najčešće izazvano ljubomorom), a kada je humanitarna akcija u pitanju ili nešto tome slično, ti isti ljudi se ne oglašavaju. Btw, profil mi je bio hakovan objave nisam pisala ja“, napisala je Anika Đurašković pre nego što je ugasila svoj profil na Fejsbuku.

Još kad bi joj neko poverovao…

(Espreso.rs / Blic)

Leave a Reply