Prizor koji je teško zamisliti: Evo kako izgleda Marija Šerifović kada obuče haljinu

TEŠKO JE ZAMISLITI MARIJU ŠERIFOVIĆ U BILO ČEMU OSIM SPORTSKE ODJEĆE, IPAK MNOGI SU ZABORAVILI DA SE MARIJA JEDNOM POSEBNOM PRILIKOM POJAVILA U SUKNJI.
Naime, desilo se to u polufinalu Beovizije, kada je eurovizijska pobjednica nastušila u potpuno, za nju, neobično kombinaciji.

A ona se kasnije odrekla haljine, ali pogledajte kako je izgledao njen nastup na Beoviziji kada se pojavila u haljini prije nekoliko godina:

Marija Šerifović je srpska pop pevačica i jedini pobjednik Evrovisiona. Rođena je 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu. Završila je srednju školu i nižu muzičku školu u ovom gradu, a njen najveći problem bila je njena matematika zbog koje je njena majka napustila školu. Jednom prilikom, kada je izvukla prolazni razred, ona je donijela trubu da je proslavi.

Glazbeni talent naslijedila je od majke Verice, i bake i tekstopisca koji je pjevao starije pjesme. Kad je imala 12 godina, prvi put je nastupila na festivalu “Dječji pjevački hitovi” pjesmom “Uvijek ću te voljeti”. Osvojila je prvo mjesto i zapažena je zbog jakog tumačenja i neobičnog izbora. Nakon završene srednje škole, preselila se u Beograd i upisala studij menadžmenta.

Leave a Reply